Meld er et visuelt diff kommando som mest bruges af udviklere. Det er et godt værktøj til at sammenligne filer, mapper og eksemples vis git projekter.  Du kan commit compare push med mere. Det er skrevet i python

Der er er ikke en shell version, der skal du bruge diff som desværre kun kan sammenligne filer.

 

Her checker jeg et git commit mod et lokalt commit. Og kan se ændret filer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her sammenligner vi indholdet i filer.

Du kan installere den med

$ sudo apt install meld

Homepage https://meldmerge.org/

Loading

By Admin

Author: Jeg er en professionel system administrator og grundlægger af linuxboxen.dk Jeg er en ivrig Linux-elsker og open source-entusiast. Jeg bruger Ubuntu og tror på at dele viden. Bortset fra Linux, elsker musik og dyr. Jeg er en stor fan af Dire straits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *