Podcast

Her er en oversigt over podcast som jeg selv lytter til. De er desværre på engelsk.

Linux Mint

Linux Mint er en af de mest anvendte Linux distributioner i verden. For mange mennesker er det endda usurped Ubuntu som deres distro af valg. Der er meget at elske om Mint; fra sin velprøvede Linux-sikkerhed til dens intuitive og dybt kendte look-and-feel. Ved første blik ser det næsten ud som Windows XP. Næsten.

linux voice

Hvis du ville have en Linux podcast med en udtalt britisk flair, vil du elske Linux Voice. Det er den officielle podcast i Linux Voice-magasinet, hvor de fleste værter kommer fra publikations redaktionelle medarbejdere.

LinuxLink TechShow

LinuxLink TechShow er et live ugentligt webcast audio show, der beskæftiger sig med Linux computer operativsystemet og andre geeky emner, som værterne finder interessante på det tidspunkt. Visningen har blandt andet haft en masse interviews med de vigtigste og mest populære personligheder i Linux, OpenSource og Free Software, og vi stræber efter at have en løs, behagelig og venlig “indsamling af venner” type atmosfære. Selvom vi ikke er en voksen show, er vores sprog og nogle gange humor, ikke altid familievenlig. Nyd med dine hovedtelefoner på:

Sunday morning linux

Laver mange podcast om linux

Linux Unplugged

Linux Action Show, ingen grænser og tonsvis af meninger og sjov. Et åbent show drevet af fællesskabet LINUX Unplugged tager de bedste egenskaber ved åbent samarbejde og fokuserer dem på et ugentligt livsstilshow om Linux.

goinglinux.com

Er du ny til Linux, opgradering fra Windows til Linux, eller bare tænker på at flytte til Linux? Denne hjemmeside og lyd podcast giver dig praktiske, daglige råd om, hvordan du bruger Linux og dets applikationer. Vores mål er at gøre Linux oplevelsen let for dig.

latenightlinux.com

Late Night Linux er en podcast, der kigger på, hvad der sker med Linux og den bredere tekniske industri. Hver anden uge, Joe, Félim, Graham og Will diskuterer de seneste nyheder og udgivelser, og de bredere problemer og tendenser i verden af fri og open source software.

destinationlinux.org

Destinations Linux, hostet af Ryan, Michael, Zeb og Noah, er ugentlig konversations podcast om Linux, der indeholder de seneste nyheder, dybtgående diskussioner og nogle fascinerende enestående interviews. Vores lidenskab er at lære og udforske alle de mange facetter af vores foretrukne distributioner, desktops og software. Udover nyhedsdækningen elsker de fleste af os at spille på Linux, så der er ugentlige spilnyheder, og en gang om måneden er vi blevet medlem af Liam fra GamingonLinux.com for at få en fantastisk spildiskussion.

This Week in Linux

Denne uge i Linux er en ugentlig nyhedsshow, der dækker de seneste nyheder i Linux-verdenen. Vi dækker et bredt udvalg af emner fra applikation / distro udgivelser til Linux Gaming og endda nyheder om kerne system elementer som Linux kernen selv.

Loading