mediacenter

Her vil jeg vise hvad jeg går og udvikler af mediacenter.

Jeg har nogle krav som alle andre har, til sådan en ny kasse til alteret. Men det vil faktisk vise sig at det er en god ide med et mediacenter i stuen.

Mine krav specifikationer.

Lydsvag. Spiller næsten alle typer media filer. Er nemt at bruge. (ungerne/konen skal have glæde af det) Bruger ikke for meget strøm. (ingen stor drift udgift)

Det er de 4 punkter vist er det vigtigeste, for mig i disse spare tider. Samtidig vil jeg også meget gerne have god lyd, så et godt lydkort er vel også et krav. Jeg har brugt et silverstone box ved navn GD02MT Link. Den har en 4.3 tommer tryk følsom skærm midtfor. Da jeg undersøgte hvilken software som fandes til denne type skærm til mythtv. var der ikke noget som jeg kan bruge. Hvad gør man så. Ja nu er det sådan at jeg har arbejdet som udvikler i flere år og udvikler stadig lidt hjemme. Så jeg gik i gang med at finde ud af hvordan det skulle virke som jeg vil. Så derfor dette projekt.

Her er vist Radio oversigten. Der er ca 700 online radio stationer.

Her er vist Radio oversigten. Der er ca 700 online radio stationer.

Her er vist Spotify player. Systemet henter selv alle dine player lister ind i oversigten. Og hvis man vil finde andre kunstnere er det mulig ved at bruge search funktionen.

Tv guide bruger xmltv til at hente program guider fra nettet. Hvorfor lave et system når der findes et rigtigt god som er gratis at bruge fantastisk.

Jeg køre alt output fra mythtv_controller softwaren til den lille touch skærm. Hvor status skærmen også er. Så hvis jeg ikke bruger mythtv_controller programmet, bliver der vist status skærm vedr diskplads og de næste optagelser. Hvorefter systemet selv slukker og starter op når der skal optages et program. Optager og igen dvale. Smart ikke. Jeg har også udviklet en rss reader til mythtv. Det ligger på sourceforge.net Den er meget simpel og bruge. der er kun en config fil hvor du indsætter de rss video link som du vil hente. jeg bruger det til soeing og troldspejlet.